انتقاد آیت الله حسینی بوشهری از بداخلاقیهای سیاسی عضو خبرگان رهبری با انتقاد از بداخلاقی های سیاسی، گفت: متاسفانه گاهی این بداخلاقی ها با قصد قربت انجام می َود که این فاجعه است. به گزارش مرکزخبر حوزه آیتالله حسینی بوشهری، امروز در دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم و معاونین پژوهشی نواحی و مناطق این اداره کل، با اشاره به بروز بداخلاقی های سیاسی در جامعه، گفت: جامعه به مسئله تربیت نگاه مقدسی نداشته است؛ چراکه اگر زمینه کار سیاسی فراهم نشود، بد اخلاقیها بروز پیدا میکند و اخلاقیات به فراموشی سپرده میشود. ویژه حوزه علمیه قم برگزیده شماره خبر: 132368 12:18 - 1390/12/09
امام جمعه قم افزود: وقتی انسان حرکتهای تند، رو در رو و بی منطق را در عرصه سیاسی ریشهیابی میکند، متوجه می شود، این مسائل بهخاطر عدم استواری پایههای تربیتی در جامعه، اتفاق می افتد.
وی ادامه داد: در دنیای غرب اینگونه حرکتها به خاطر منافع دنیوی انجام می گیرد، اما متاسفانه در جامعه دینی ما این بداخلاقیها با قصد قربت انجام میشود و این فاجعه است.
عضو خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: چون یک سلسله آموزههای دینی داریم، وقتی برخی افراد وارد کار بد اخلاقی میشوند، آنرا مبتنی بر مایههای دینی و اعتقادی استوار میکنند و این نشانمی دهد که ما باید برای نسل جوان و آینده سرمایهگذاری بسیار زیادی در عرصه تربیتی داشته باشیم.
آیتالله حسینی بوشهری در بخش دیگری از سخنان خود کار آموزش و پرورش را بسیار مهم و با ارزش دانسته و گفت: کار آموزش و پرورش مهم، باارزش، هدفمند و زمان بر است که تلاش و جدیت فراوان میطلبد.
*تاکید بر توجه به این امور تربیتی دانش آموزان
وی با بیان اینکه دست اندرکاران امر آموزش و پرورش باید در تمام لحظات و دقایق دغدغه داشته باشند؛ چون با تربیت انسانی سر و کار دارند داشت: اگر دانشآموزان درست تربیت نشوند ضایعاتش در اینده بسیار فراوان خواهد بود.
معاون جامعه و روحانیت جامعه مدرسین حوزه یادآور شد: علی رغم همه تلاش ها، غفلت، بیتوجهی، و کوتاهی در عرصه تعلیم و تربیت علت اصلی مشکلاتی است که در جامعه وجود دارد.
آیتالله حسینی بوشهری با بیان حدیثی از امامصادق(ع) که می فرماید«اگر به شما اطلاع دهند دو روز به عمرتان باقی مانده بهترین کار این است که روز اول به آموزش، کمال، ادب، تزکیه بپردازید و روز دوم از آن استفاده کنید»، افزود: جایگاه تربیت علاوه بر اینکه در قرآن به آن توجه ویژه ای شده است، در کلمات نورانی اهلبیت(ع) نیز تزکیه و تربیت مورد اهتمام فراوان است.